One thought on “Zingende vrijwilliger gezocht (Oostende)

 • 20 mei 2021 om 17:33
  Permalink

  Beste

  Dit klinkt als een zeer leuk initiatief!

  Zelf zing ik al van toen ik heel erg jong was. Ik zit al van toen ik 8 jaar was in een koor, dat is al een goeie 10 jaar dus. Tijdens die vele jaren heb ik ook enkele keren zangles gevolgd, maar dit was eerder op en af.

  Ik ben momenteel ook al vrijwilliger bij Het Huis met de vele kamers, waar ik ook sociaal omga met mensen die het psychisch soms wat moeilijker hebben. Ik geloof ook heel hard in de invloed van muziek op het gemoed en veel andere zaken (in mijn laatste jaar middelbaar schreef ik daarom ook een paper over de invloed van muziek bij de ziekte van Alzheimer).

  Hopelijk kan ik jullie van dienst zijn en helpen dit mooie initiatief tot leven te brengen.

  Alvast bedankt!

  Vriendelijke groeten
  Thijs Vergaerde

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X
X
X
%d bloggers liken dit: