‘De beitel’, een initiatief uitgaande van Maatkracht Noord (regio Brugge), komt klussen uitvoeren bij cliënten in de thuiscontext. De werking wordt gedragen door begeleiding én doelgroepmedewerkers.

Alvorens beroep te doen op ‘de beitel’, is het belangrijk om met uw cliënt na te gaan of de klus niet kan aangepakt worden door de cliënt of zijn sociale/familiale context (samen handen uit de mouwen steken, inschakelen vrienden of familie). Indien voorgaande mogelijkheden niet lukken, kunt u uw vraag richten tot onze deelwerking ‘de beitel’.

Aanmelding

De aanvraag (tot het uitvoeren van klussen) gebeurt via de betrokken trajectbegeleider. U neemt contact op via het aanmeldingsdocument dat hier terug te vinden is. Telefonisch kan uw vraag gericht worden tot één van de begeleiders (voor contactgegevens zie onderaan) maar de aanmelding dient steeds online te gebeuren. Uw aanvraag zal behandeld worden binnen tien dagen na ontvangst van de aanvraag.

Uitvoering

Na ontvangst van de opdracht, plannen wij de klus in. Hiervoor wordt contact opgenomen met de begeleider. De klussen zullen steeds ingepland worden op donderdagvoormiddag.

Kostprijs

Voor de diensten van ‘de beitel’ wordt een onkostenvergoeding aangerekend: 3 EURO per uur/ per doelgroepmedewerker.

Onze gegevens

Peter Decoster : peter.decoster@covias.be , 0492 58 30 10
Bart Groenvynck : bart.groenvynck@covias.be , 0476 50 58 55

X
X
X
X