Geïnteresseerd? Lees verder… want we zijn opzoek naar JOU!

Nieuws

Een Covias-vrijwilliger

Een Covias-vrijwilliger bartst van de motivatie, engagement en energie. Herken jij je in deze omschrijving? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons aanbod voor jou is een betekenisvolle tijdsbesteding, sociaal contact én waardering door o.m.: vorming, ontmoeting, ervaring, inspiratie, … .

Ons aanbod

Covias is een brede organisatie en actief in een groot werkingsgebied, met deelwerkingen te Brugge, Beernem, Blankenberge, Torhout, Oostende en Veurne. Het spreekt voor zich dat je aan de slag kan gaan in de regio die je voorkeur draagt. Er zijn zowel taken die eerder mensgericht zijn alsook taken die eerder praktisch zijn. We vinden het belangrijk steeds samen op zoek te gaan naar de gepaste match. Dit kan binnen een bestaande opdracht zijn, maar kan ook een gloednieuwe opdracht zijn, op het lijf geschreven van jou, als Covias-vrijwilliger.

Klik gerust op een van onderstaande links om meer over de desbetreffende werking te weten te komen. Heb je een idee, of wil je aan de slag als vrijwilliger? Kijk bij onze vacatures, neem met ons contact op via dit formulier, of stuur ons een email.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je neemt met ons contact op via ons inschrijvingsformulier waarna een medewerker jou zal contacteren voor een verkennend gesprek. Wij willen graag weten wat je graag doet, wil doen, wat haalbaar is, … , kortom we willen jou leren kennen en de gepaste opdracht voor jou creëren.

“Vrijwilig, Vrijwilliger!”

Onze vrijwilligers zijn belangrijk, zoveel is duidelijk. Op regelmatige basis laten we onze Covias-vrijwilligers, ambassadeurs, deelnemers, medewerkers vertellen over de vrijwilligerswerking van Covias. De filmpjes zullen te bekijken zijn op deze website, ons YouTube-kanaal en uiteraard ook op onze Facebook-pagina.

Ben jij vrijwilliger, cliënt, medewerker of … bij Covias en wil jij vertellen over jouw engagement, over vrijwilligers of onze vrijwilligerswerking? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@covias.be!

Wist-je-dat…

  • … er bij Covias op dit moment ongeveer 70 vrijwilligers werken, verspreid over het werkingsgebied van Covias.
  • … je ook af en toe kan helpen, als Event-vrijwilliger.
  • … iedereen bij ons welkom is, van jong(er) tot iets oud(er).
  • … het merendeel van onze vrijwilligers actief is binnen de pijler A&O.
  • … vrijwilligerswerk binnen de pijler B&B een fantastische uitdaging is.
  • … je niet langer moet aarzelen en je altijd welkom bent als vrijwilliger?!

Vrijwilligersvacatures

Sluiten de vacatures niet helemaal aan op je verwachtingen? Geen probleem, bezorg ons je gegevens via ons inschrijvingsformulier en wij bekijken graag jouw vraag naar engagement.

Blijf op de hoogte, via onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van onze vrijwilligerswerking en -vacatures, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Twijfel niet, word Covias-held!
X
X
X
X