Vrijwilligerswerking

Covias zkt. vrijwilligers

 

Sinds lange tijd kunnen de organisaties van Covias rekenen op het bijzondere engagement van vrijwilligers.

Wil jij ook deel uitmaken van ons vrijwilligers-team?

 

Een Covias-vrijwilliger

Een Covias-vrijwilliger bartst van de motivatie, engagement en energie. Herken jij je in deze omschrijving? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons aanbod voor jou is een betekenisvolle tijdsbesteding, sociaal contact én waardering door o.m.: vorming, ontmoeting, ervaring, inspiratie, … .

Covias is een brede organisatie en actief in een groot werkingsgebied, met deelwerkingen te Brugge, Beernem, Blankenberge, Oostende en Veurne. Het spreekt voor zich dat je aan de slag kan gaan in de regio die je voorkeur draagt. Er zijn zowel taken die eerder mensgericht zijn alsook taken die eerder praktisch zijn. We vinden het belangrijk steeds samen op zoek te gaan naar de gepaste match. Dit kan binnen een bestaande opdracht zijn, maar kan ook een gloednieuwe opdracht zijn, op het lijf geschreven van jou, als Covias-vrijwilliger.

 

Wat moet ik doen om Covias-vrijwilliger te worden?

Je neemt met ons contact op via vrijwilligers@covias.be waarna een medewerker jou zal contacteren voor een verkennend gesprek. Wij willen graag weten wat je graag doet, wil doen, wat haalbaar is, … , kortom we willen jou leren kennen en de gepaste opdracht voor jou creëren.

Geprikkeld? Bezorg ons je gegevens (naam, adres, GSM, E-mail en  jouw  woonplaats) en een korte motivatie.

 

Vrijwilligersvacatures

Binnenkort kan je hier onze vrijwilligersvacatures raadplegen.

Zijn er geen vacatures beschikbaar? Sluiten de vacatures niet helemaal aan op je verwachtingen? Geen probleem, stuur ons een e-mail en wij luisteren naar je idee, engagement en gaan aan de slag met je motivatie!

 

 

%d bloggers liken dit: