OnA omvat het “activeringsaanbod” van Covias en ondersteunt ontmoetingsmogelijkheden voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.
We opteren hierbij voor een divers aanbod, op maat van de bezoeker/deelnemer. Iedere mens is immers uniek, met persoonlijke noden, interesses en mogelijkheden.
We vinden het belangrijk dat dit aanbod zich zo dicht mogelijk in de leefomgeving van de deelnemer bevindt, buiten de klassieke GGZ-muren.

OnA is reeds actief op heel wat gastvrije plaatsen binnen de regio Noord-West-Vlaanderen. Op deze gastvrije plaatsen zijn onze medewerkers present, zorgen we voor een warm onthaal en luisteren gericht naar vragen en ideeën van bezoekers/deelnemers.

De OnA-wijzer is hierbij een handig instrument gebleken, en delen we graag met jullie!
Op deze interactieve kaart zijn alle gastvrije plaatsen terug te vinden, locaties waar OnA-medewerkers actief en present zijn.
Daarnaast geeft de OnA-wijzer ook ‘warm aanbevolen plaatsen’ weer. Zo streven we naar een nog grotere verscheidenheid binnen ons aanbod. Deze warm aanbevolen plaatsen zijn steeds voor iedereen toegankelijk, een (in)formele verwijzing is niet nodig. De plaatsen zijn gastvrij en laagdrempelig, budgetvriendelijk én met de focus op sociaal contact. De Ona-wijzer biedt bijgevolg een handig, up-to-date overzicht en beoogt een bron van inspiratie te zijn om nieuwe ontmoetingsmogelijkheden te exploreren binnen de ruime Covias-regio!

OnA-wijzer gelanceerd!
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Annemie Anckaert
Annemie Anckaert(@annemieanckaert)
1 maand geleden

Mooi werk!

1
0
We vernemen graag je mening of reactie... Laat gerust een berichtje na!x
%d bloggers liken dit: