In El Camino Bekegem komen mensen samen rond psychosegevoeligheid. El Camino Bekegem is een ontmoetingsplaats, onderweg naar een tijdelijk verblijf voor mensen met psychosegevoeligheid, hun naasten en hulpverleners.

De Open Kring is het hart van El Camino. Iedereen die op de één of de andere manier geraakt is door psychosegevoeligheid is welkom: mensen met eigen ervaring, familie, vrienden, partners, buren en hulpverleners. Tijdens een open kring kan in open dialoog gepraat worden over psychose, stemmen, het leven.

Vanuit Covias steunen we dit initiatief graag en voluit, meer nog, dragen we de methodiek van de open kringen graag uit, over ons volledige werkingsgebied.

Vanuit het project werd een crowdfunding opgestart om ook de komende wintermaanden droog en warm rond het kampvuur samen te kunnen zitten, in een tipi tent. Een 40-tal mensen steunden reeds de crowdfunding, straks jij misschien ook ?!
https://streekfondswestvlaanderen.koalect.com/nl-NL/project/el-camino-shelter?fbclid=IwAR1N8O_RguDR_Om7VLK1VPNIaBF1q9IaXr0z5OC4nDce06kDlwkQzDokTLU&tab=overviewIn

El Camino : crowdfunding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X
X
X