De bevraging familietevredenheid is verlengd tot eind maart. We zouden heel graag zoveel mogelijk naasten bereiken zodat het resultaat representatief is en we aan de slag kunnen met de resultaten. Een warme oproep om deze bevraging in te vullen.

Duiding

Vorig jaar nam Covias voor de eerste keer deel aan de familietevredenheidsmeting van het Familieplatform.
Ook in 2023 willen we de naasten (ouder, broer, zus, dochter, zoon, partner, vriend, grootouder, buur, ,..) van cliënten bevragen omtrent hun ervaringen en bevindingen.
De gehanteerde vragenlijst werd opgesteld vanuit een samenwerking van het Familieplatform en het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg (VIKZ).

Doel

Het doel van deze bevraging is om inzicht te krijgen in de ervaringen en noden van familie en naasten betrokken in de geestelijke gezondheidszorg van hun naaste/familielid.
We vragen zoveel mogelijk naasten deze vragenlijst in te vullen, zodat het resultaat zo representatief mogelijk is en we als organisatie en werking aan de slag kunnen met de ervaring en noden van naasten.

Deelnemen?!

Deelname is vrijwillig en neemt ongeveer 15 minuten in beslag.
U kan op elk moment en zonder gevolgen uw deelname stopzetten.
Alle antwoorden worden anoniem verwerkt en bewaard door het Vlaams Instituut voor Kwaliteit van Zorg. Uw deelname en antwoorden hebben geen impact op de behandeling van uzelf of uw familielid.
Covias krijgt na afronding van de meetperiode een rapport met de groepsresultaten en de anonieme gegevens.

We houden ook u natuurlijk graag op de hoogte van deze groepsresultaten. Hiervoor zult u terecht kunnen op www.zorgkwaliteit.be.

Deelnemen kan online of schriftelijk op papier, tot eind februari.
Schriftelijke exemplaren kunnen ingevuld bezorgd worden aan Covias, tav Muriel Schoeters, Hoefijzerlaan 40, 8000 Brugge.
Ook met bijkomende vragen kan je terecht bij Muriel!

Concreet

Hierbij de link naar de online bevraging.
Liever schriftelijk op papier?! Dat kan ook : Bevraging papieren versie / afdrukbaar

Wens je anderen warm te maken om deel te nemen, kan je gebruik maken van deze flyer / uitnodiging met QR-code voor online bevraging

Bevraging familietevredenheid verlengd tot eind maart!
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We vernemen graag je mening of reactie... Laat gerust een berichtje na!x