Vanwege je grootste fan…

Namens de Covias Fanclub heb ik het waar genoegen jou en je teamgenoten te bedanken. 

We keken er met z’n allen naar uit om naar het einde van het jaar toe alle registers open te trekken en een heus feest te organiseren voor jou en je teamgenoten… Opties werden genomen voor een locatie, muziekbands werden gecontacteerd, menukaarten werden opgemaakt, budget werd berekend en herberekend, … maar ondanks een zekere knaldrang die toch wel manifest aanwezig was/is bij een aantal leden van de fanclub, zat er niks anders op dan het grote ontmoetingsmoment opnieuw uit te stellen.

De moed zonk even in de schoenen, fantastische ideeën en een leuk perspectief vielen (opnieuw) in het water, groot enthousiasme kon geen bestemming vinden.

Als fans konden we ons gelukkig optrekken aan jou en je team, die schijnbaar onvermoeid en onuitputbaar het voorbeeld bleef geven.

Elke dag opnieuw trok je er op uit om hoop en kracht wakker te maken, én houden. Met grote deskundigheid ging je steeds creatief aan de slag om verbinding te maken en verbonden te blijven met cliënten, hun naastbetrokkenen, netwerken allerhande, teamgenoten, enz. Er bleken werkelijk geen grenzen te zijn aan jouw veerkracht, engagement, geloof en overtuiging.

Ik ben fier voorzitter te mogen zijn van de Covias Fanclub en jou en je teamgenoten op deze wijze te mogen aanspreken en bedanken. 

Er waren het voorbije jaar geen grote prijzen of een podium, noch veel aandacht van het publiek, maar als fans mochten we getuige zijn van je dagelijkse inspanningen en resultaten!

Met grote bewondering en bescheidenheid blijven we ons komend jaar inzetten om er voor jou te zijn als fanclub, te applaudisseren bij successen en  steun te bieden bij tegenslagen. 

Bedankt voor je prestaties, bedankt voor je ambitie!

Vanwege je grootste fan en namens de Covias Fanclub

Vanwege je grootste fan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X
X
X