Samen met enkele hulpverleners is ‘Bruggen voor Jongeren’ op zoek gegaan naar wat belangrijk is voor jullie als we het over het levensdomein ‘wonen’ hebben. Om een stuk tegemoet te komen aan jullie vraag zal BvJ (‘Bruggen voor Jongeren’) vanaf heden tweemaal per jaar een moment organiseren waar even dieper kan ingegaan worden op een specifiek onderwerp.

Ze bijten de spits af met het toelichten van het Referentiebudget voor Menswaardig Inkomen (REMI systeem). Group Brugge maakt dus werk van een Brugs menswaardig inkomen maar wat betekent dit nu concreet? Hoe ziet die aanvullende steun er uit en wie komt hiervoor in aanmerking? Op deze en vele andere vragen, mag je een antwoord verwachten.

Tijdens het uurtje wordt het REMI systeem zeer grondig toegelicht zodat je er alles over komt te weten. Tijdens het laatste kwartier zal er mogelijkheid zijn voor ‘vraag en antwoord’.

Heb je interesse om deel te nemen? Klik hier en schrijf je in vóór 3 mei. Enkele dagen voor de sessie wordt de deelnamelink je toegestuurd.

Deze vorming werd ook toegevoegd aan de evenementenkalender op intranet…

Ewel da’s interessant : REMI-systeem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X
X
X