We mochten onderstaande nieuwsbrief van El Camino ontvangen, en delen dit graag met jullie…

Beste Caminard,
Hoe gaat het met jou?

Na de vorige online Open Kring, waarbij er ruimte was voor veel dialoog die gepaard ging met boeiende en zelfs poëtisch getinte gesprekken, komen de volgende Open Kringen in het vooruitzicht.

De weg die we vaak individueel lijken uit te stippelen, kan op een Open Kring avond ineenvloeien, zodat die samen met andere Caminards kan worden bewandeld. We effenen samen het pad voor elkaars getuigenissen en elkaars woorden, die we beluisteren en waarmee we samen een volgend verhaal schrijven, waarbij de veelheid aan verschillen en tegelijk de rakende gelijkenissen zorgen voor een open gesprek over psychose en zoveel meer menselijke ervaringen.

Voel je je ook aangesproken raakpunten op te zoeken met anderen, om je beeld en je stem aan te vullen vanuit wat we gemeen hebben? Het mens-zijn in al zijn facetten?

Voel je dan vooral welkom op een van de volgende El Camino Open Kringen.

Op dinsdag 22 juni, om 19 uur in onze gebruikelijke virtuele Zoom-ruimte, waar we kunnen inzoomen op wat ons drijft en samenbrengt, en hoe het met iedere aanwezige gaat.
Wil je graag deelnemen aan de online Open Kring via ZOOM?
Klik dan op dinsdag 22 juni iets voor 19 uur op volgende link: https://zoom.us/j/9857887921

Voel je ook welkom op woensdag 30 juni om 19 uur
rond de vuurschaal van El Camino Bekegem, Bruggestraat 400, 8480 Bekegem.
Het is des te leuker dat dit opnieuw kan plaatsvinden in mooie en sfeerbrengende tuin van El Camino, met de zon als getuige, compagnons als gezelschap en een gloed van vuur als bevestiging.

Mogen we vragen indien je wenst deel te nemen, om op ‘GAAT’ te klikken op dit evenement op Facebook, zodat we het aantal deelnemers kunnen inschatten.

Dinsdag 22 juni: online Open Kring: https://www.facebook.com/events/4051519764931187

Woensdag 30 juni: Open Kring in rond de vuurschaal El Camino: https://www.facebook.com/events/161215872654348

Op dit moment wandelt Peter Degand de tocht naar Santiago de Compostella ten voordele van El Camino Bekegem VZW.
Wil je hem en ons een duwtje in de rug geven, dan kun zijn stappen sponsoren ten voordele van El Camino Bekegem Vzw door te storten op rekeningnummer BE74 1030 6455 7107. Buen Camino Peter!

Intussen zijn we ook volop bezig om, samen met alle vrijwilligers en passanten, El Camino Bekegem te blijven koesteren als de warme verbindingsplaats die het nu al is – én in de toekomst nog steviger te doen groeien, onderweg naar een tijdelijk verblijf voor mensen met psychosegevoeligheid, hun naasten en hulpverleners.

Warme groet vanuit El Camino Bekegem.

De Kern van El Camino Bekegem

El Camino Bekegem nieuwsbrief : Open Kring op 22/6 en 30/7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X
X
X
X