Op zaterdag 6 mei  ging de vierde editie van de Covias Caravaan door in dienstencentrum Ten Hove te Brugge. Een 50-tal naasten kwamen langs om één van de workshops te volgen en/of om kennis te maken met medewerkers van verschillende pijlers van Covias. Het was een zonovergoten dag met mooie ontmoetingen en interessante gesprekken. 

Covias zal blijven inzetten op ontmoeting en connectie met naasten van cliënten. Jaarlijks doen we een familietevredenheidsmeting, zetten we in met de themagroep naasten op familiereflex a.d.h.v. verschillende acties, hebben we een actieve familieraad binnen Brugwonen en organiseren we bijeenkomsten van de participatieraad naasten. Hiernaast werken we binnen alle pijlers contextueel, wat wil zeggen dat naasten betrokken en gehoord worden. 

We zetten ook een ervaringswerker naasten in, die de belangen van naasten mee kan behartigen, alsook aansluit op teamoverleg om de stem van naasten in te brengen. Wanneer aangewezen en op indicatie worden ook huisbezoeken opgenomen. 

De Caravaan zal een volgende stop hebben in het najaar 2023, ditmaal in regio Zuid (Beernem-Houtland). Hou zeker onze website in het oog, zodat je er als naasten (weer) bij kan zijn, of schrijf je gewoon in op de nieuwsbrief voor naasten.

Wij vroegen alvast aan alle aanwezige naasten om de dag te evalueren en met deze input gaan we graag aan de slag om de vijfde editie nog meer onvergetelijk te maken.

Hieronder wat sfeerbeelden die jullie hopelijk warm maken voor de volgende editie in het najaar! 

Een mooie terugblik op de vierde editie van de Covias Caravaan
Getagd op:
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We vernemen graag je mening of reactie... Laat gerust een berichtje na!x