Volgende week start het digipunt in ontmoetingscentrum De Klaver! Twee vrijwilligers engageren zich om telkens op dinsdagnamiddag (14u-16u) en vrijdagvoormiddag (9u-12u) mensen te helpen met al hun digitale vragen… Dit volledig gratis. Je kan er ook terecht voor het ontlenen van een laptop of tablet om eens te proberen.
Meer info over digibanken kan je vinden op https://digibanken.vlaanderen.be/
Voor meer info over de digibank in De Klaver kan je terecht op ona.zuid@covias.be, het ouwe getrouwe 050960026 of gewoon ter plaatse!

Digipunt in ontmoetingscentrum De Klaver!
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefaan Van Langendonck
Stefaan Van Langendonck
2 dagen geleden

Dat zie je vaak op websites, dat ze heel professioneel opgemaakt zijn met een uitgebreid menu met allerlei informatie, en dan dat zinnetje : “Je kan ook ter plaatse terecht” zonder enige specificatie waar dat dan wel mag zijn, terwijl dat bij mij als internetgebruiker meestal toch de eerste en belangrijkste vraag is : “Waar zitten ze ergens (in de fysieke realiteit)?”. Het is frappant hoe net die meest voor de hand liggende informatie heel vaak ontbreekt of in ieder geval ergens niet zo toegankelijk verstopt zit in plaats van dat ze prominent in beeld wordt gebracht. Het suggereert hoezeer mensen die websites maken in hun virtuele creatie opgaan, namelijk zodanig dat ze de fysieke realiteit gewoon ‘vergeten’.

2
0
We vernemen graag je mening of reactie... Laat gerust een berichtje na!x
%d bloggers liken dit: